Elkedjan Some Bilder 200415 38

Framtidens energi med solen som vår källa

Vi på Grönteknik i Sverige fokuserar på energioptimering och solenergi och är verksamma i nordvästra Skåne med säte i Helsingborg och Halmstad. Vi har specialiserat oss på att hjälpa våra kunder att effektivisera sin energianvändning och utnyttja solenergi för att minska beroendet av konventionella energikällor. Genom att erbjuda innovativa lösningar och tekniker till såväl privatpersoner som företag bidrar vi till att förbättra energieffektiviteten och främja användningen av förnybar energi.

 

Klicka här! För att prova vår solkalkylator.
Få ett uppskattat pris och se hur mycket just ditt tak kan producera

Välkommen till Grönteknik i Sverige, det solcellsföretaget som förvandlar ditt hem, lantbruk eller företag till en grön energiproducent. Med vår passion för hållbarhet och innovation är vi stolta över att vara din pålitliga gröna partner för alla dina solcellslösningar.

Vi drivs av övertygelsen om att en förändring börjar hemma. Genom att välja solceller från oss tar du kontroll över din energiframtid samtidigt som du minskar din klimatpåverkan och sparar pengar.

Expertis och erfarenhet

Med flera års erfarenhet är vi väl rustade att ta hand om alla dina solcellsbehov. Vi förstår de tekniska detaljerna och kan skräddarsy lösningar som passar perfekt för ditt hem eller företag.

Lokalt fokus

Vi är ett företag för vårt samhälle och våra grannar. Genom att välja oss stödjer du den lokala ekonomin och bidrar till en mer hållbar framtid för vår region. Vi är stolta över att vara en del av det gröna skiftet och ser fram emot att hjälpa dig att göra samma resa.

Kvalitetsprodukter

Vi samarbetar endast med välrenommerade partners som levererar högkvalitativa solceller och komponenter. Du kan lita på att våra produkter är pålitliga och hållbara på lång sikt.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje kund är unik. Därför skapar vi anpassade solcellslösningar som tar hänsyn till dina specifika behov, budget och estetiska preferenser. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga lösningen för att maximera din energiproduktion och minska dina elkostnader.

Utmärkt kundservice

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att ge dig en förstklassig service från första kontakt till installation och efterföljande support. Vi är alltid tillgängligt för att besvara dina frågor och se till att du är helt nöjd med ditt val av solceller.

Vi är stolta över vår oslagbara leveranstid!

På Grönteknik förstår vi att tid är en värdefull resurs för våra kunder. Det är därför vi har lagt stor vikt vid att hitta rätt partners för att erbjuda dig den snabbaste och mest pålitliga leveranstiden i branschen. Vi är glada att kunna säga att vi kontinuerligt överträffar förväntningarna när det gäller att få våra produkter direkt till ditt hem eller företag.

Kundnöjdhet

Vi är övertygade om att nöjda kunder är nyckeln till vår framgång. Genom att erbjuda en låg leveranstid kan vi garantera att du får en överlägsen upplevelse när du väljer oss. Vi vill inte bara uppfylla dina förväntningar, vi vill överträffa dem och ge dig en smidig och snabb upplevelse från beställning till leverans.

5F69956499fdf656eb3243b641abc35d

Vi strävar alltid efter att vara bäst på att leverera kvalitetsprodukter och enastående kundservice.
Vi är stolta över att ha starka partners som kan trycka ner leveranstiderna och kommer att fortsätta investera i dessa för att säkerställa att du får den snabbaste och mest effektiva leveransen!

 

Kompletta solcellslösningar


Inledningsvis går vi tillsammans genom dina mål och förutsättningar så att du som kund känner dig trygg i din investering.
Därefter skräddarsyr vi en offert baserat på dina behov.
Slutligen lägger vi en beställning på material och bokar in ett installationsdatum.

Kontakta oss eller prova vår solskalkylator så hör vi av oss vi till dig snabbast möjligast!

Elkedjan 1080X1080 200417 6

 

 

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Lönsamhet

Säg adjö till dyra elräkningar. Genom att installera våra högpresterande solpaneler kan du minska dina elkostnader. Du får vanligtvis tillbaka din investering inom 7-15 år, beroende på fastighetens olika parametrar. All överskottsel säljs automatiskt ut på nätet, detta innebär att du på sikt kan börja tjäna pengar på din solcellsanläggning.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Bidra till en grönare framtid

Delta i kampen mot klimatförändringar och gör en positiv påverkan på miljön. Solenergi är ren, utsläppsfri och producerar inga skadliga biprodukter. Genom att välja våra solpaneler bidrar du aktivt till att minska koldioxidutsläppen och skapa en hållbar framtid för kommande generationer.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Enkelhet

Det ska vara enkelt att producera egen energi med hjälp av solceller. Solcellstekniken är en beprövad teknik som använts mer än 50år. Idag har solpanelerna utvecklats till att bli mer effektiva, säkrare och estetiskt tilltalande. En solcellsanläggning är i praktiken helt underhållsfri och går snabbt att installera. Följ produktion enkelt via app i telefon eller datorn och låt solen jobba för dig.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image
Kvalité
Umbraco.Web.PublishedModels.Image
Hållbarhet
Umbraco.Web.PublishedModels.Image
Långsiktighet
Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Kvalité

Kvalitet är avgörande för oss av flera anledningar. Högkvalitativa solcellspaneler erbjuder bättre prestanda och effektivitet, vilket leder till ökad energiproduktion. De har också en längre livslängd och minskar risken för fel och kostsamma reparationer. Genom att erbjuda hög kvalitet kan vi vara mer säkra att ni som kunder blir nöjda och förhoppningsvis rekommendera oss för ytterligare affärsmöjligheter. Dessutom bidrar högkvalitativa solcellsanläggningar till en mer pålitlig och hållbar energiproduktion. Slutligen, genom att erbjuda er efterföljande service och underhåll, kan vi på Grönteknik säkerställa att solcellsanläggningarna fungerar optimalt över tid.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Hållbarhet

Hållbarhet är av yttersta vikt för oss av flera anledningar. För det första spelar solcellsanläggningar en avgörande roll i övergången till förnybar energi och minskad koldioxidutsläpp. Hållbarhet handlar också om att tillhandahålla långsiktiga och pålitliga lösningar. Genom att erbjuda högkvalitativa solcellsanläggningar med lång livslängd och effektivitet säkerställer vi att er anläggning genererar ren energi under lång tid utan att belasta miljön ytterligare.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Långsiktighet

Långsiktighet är avgörande för oss då det möjliggör hållbara affärsstrategier, långsiktig tillväxt och möjligheten att anpassa sig till förändringar i branschen. Det bidrar också till att möta samhällets långsiktiga energibehov och säkerställer att Grönteknik i Sverige förblir relevant och konkurrenskraftigt över tid.