Marigna Roth Pw T Hkiyve Unsplash

Vi söker SERVICEELEKTRIKER

Till Elkedjan Lani Eltjänst & Grönteknik Helsingborg / Halmstad

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Elkedjan Lani Eltjänst & Grönteknik och vår lokala närvaro i regionen. Vi erbjuder dig trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling samt ett positivt och trevligt team som ser fram emot att få välkomna att ny kollega!


Vi erbjuder

  • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
  • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
  • Trygghet och stabilitet
  • Kollektivavtal, personalrabatter och friskvårdsbidrag.
  • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
  • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
  • Stora möjligheter till personlig utveckling


Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker kommer du att arbeta med installationer inom industri, offentliga fastigheter och den privata marknaden. 


Du kommer självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.


Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi tror starkt på utveckling och har goda erfarenheter av att hjälpa våra medarbetare växa.


Bakgrund och Kompetenser

  • Utbildad och certifierad elektriker
  • B-körkort är ett krav


Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, där vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team.


Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är positiv och social där du värdesätter, och bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.


Elkedjan Lani Eltjänst & Grönteknik värdesätter

I vår verksamhet värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är SEGRA. (samarbete, engagemang, glädje, respekt, ansvar)


Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.


Vi värdesätter även en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.


Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.


Om Elkedjan Lani Eltjänst & Grönteknik

Sedan 1996 utför LANI elarbeten inom service, entreprenader, lantbruk och industri. Vi har behörighet att arbeta med alla spänningar från högspänning till lågspänningskretsar Våra kunder är vanligtvis offentlig sektor, företagare, lantbrukare och privatpersoner. Vi jobbar med Elkedjan på bröstet och tillsammans är vi omkring 140 företagare på 190 orter i Sverige vårt bolagsnamn är Lani Eltjänst AB & Grönteknik, vi har vårt säte i Helsingborg och i Halmstad.


Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och tillsättning sker löpande, sista ansökningsdag 2023-08-01.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Patrik Johansson-Stiernstedt


HR Helsingborg på 042-147170


patrik.johansson@lanieltjanst.com


Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elkedjan Lani Eltjänst & Grönteknik tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.